Pokud trochu sledujete moderní hudbu a rádi navštěvujete party, tak vám určitě neunikla brněnská noc Apokalypsa. Apokalypsa je inspirována světovým technem a v line upu nechybí domácí scéna s předními českými djs. Když jsem před pěti lety hrál na „Apošce“ poprvé a promotér Dalin Vajčner mě postavil hned na hlavní stage před Marca Baileyho, měl jsem radost. Musím říct, že světla i ozvučení bylo naprosto parádní a na to, že jsem hrál jako druhý dj, mě překvapilo, že bylo celkem narváno.

Letos se mi Dalin ozval, zda bych neměl zájem dorazit z Ibizy s konceptem Nuff & Lekno nebo udělat rovnou naši stage Allergen. Domluvili jsme se, že uděláme Allergen, který pojmeme klubovým stylem tech-house a který bude mít ten pravý vibe z Ibizy, přesně ten, jak ho město San Antonio velmi dobře zná. Naše stará crew z Ibizy Nuff & Lekno + kamarádi z Itálie Backnoise… Bude to super, zahrajeme pořádný groove, jak jsme zvyklí. Jsme rádi, že můžeme opravdový hype z ostrova hudby přenést pod českou střechu, a ještě k tomu na nejlepší party u nás.

Natáčení videoklipu ke skladbě Nuff & Lekno – Wardenclyffe

Videoklipy jsou skvělým nástrojem k tomu, abychom ukázali, že dokážeme v kreativním světě fungovat od A do Z a že nás to prostě baví. Chceme si pohrát se skvělými záběry, dobrým beatem a nějakým tím příběhem. Můžu říct, že už ho mám v hlavě a společně s naší crew teď na celé story makáme. Naše první video by vás mohlo bavit. Zrovna dnes jsem koupil kostýmy a těším se na natáčení jako dítě! To zas bude smíchu 🙂 Budu rád, když nás a zároveň všechny djs, kteří s námi nebo na vedlejších pódiích účinkují, přijdete podpořit. Věřte mi, že stage Allergen Ibiza bude vítat zvučná jména, která potěší každého, kdo si jde pořádně zapařit. Tube & Berger jsou jedni z headlinerů této klubové stage.

Allergen Ibiza line up:

21:00 – 22:30 4ROW
22:30 – 00:00 BRAVAS
00:00 – 01:30 NUFF & LEKNO
01:30 – 03:00 TUBE & BERGER
03:00 – 05:00 NUFF & LEKNO
05:00 – 07:00 BACKNOISE

Nuff & Lekno dvakrát

Allergen na Ibize probíhá v sezóně tak, že s Leknem hráváme během večera 2x, protože si to majitelé klubu přejí, a tak jsme se domluvili, že i v pátek 29. listopadu na Apokalypse budeme mít dvoják. Přivezeme pár skladeb, které jste nemohli nikde slyšet. Tím, že vysíláme každý čtvrtek na rádiu Mambo Ibiza svůj rádiový pořad Allergen, dostávají se k nám novinky, které představujeme nejdříve prostřednictvím rádia a teprve poté se dostanou do prodeje na hudební internetové obchody itunes nebo beatport.

Těšíme se na vás a věříme, že dvacáté narozeniny Apokalypsy budou opravdu velkolepé a že budete odpočítávat dny do dalšího dílu s číslem 21. Zůstaňte hydratovaní, tak zní naše rada po celý život, a tancujte, jako by se nikdo nedíval!

Stay Hydrated