Ve dvou se to lépe táhne

Znám případy, kdy se něco někomu povedlo náhodou a nepotřeboval k tomu tým lidí, ale jsem si jistý, že ve dvou se to lépe táhne.

Vypněte televizi a zapněte svůj život

Zjistil jsem, že každý má na to být uznávaným umělcem, obchodníkem, lékařem, kýmkoliv si vysní. Je potřeba se ale naučit, že představení produktu nebo služby, je vždy pro muže nebo ženu. A na to se hodí mít po ruce právě názor protistrany. Někteří zkušení dnes označují takový stav jako jin jang. 

Vaše přítelkyně, manželka, nebo partnerka je ten nejlepší společník, když se rozhodnete dát své domácnosti přednost před konvenčním myšlením. Asi dobře víte, že v dílech nejúspěšnějších autorů Ameriky je vždy vyzdvihovaná právě žena. Žena, která kryje muži záda třeba i v podsvětí.

Znám ženu Ziga Ziglara – Zrzku, pamatuju i na ženu Dale Carnegieho nebo Napoleona Hilla. Dokonce i tu, která nesměla na manžela mluvit, ale podporovala ho – manželku Alberta Einsteina. 

I známý český podnikatel Starka se v podcastu Karlose Vémoly svěřil, že díky své manželce je naživu. I já si myslím, že žena prostě k úspěchu patří. A dokonce až tak moc, že některé národy jim kvůli strachu z prohry, odebírají svobodu. Žena je žolík, pokud se překonáte a věnujete jí čas. Zařvat na ženu, protože špatně sešlápla brzdu umí každý blb. Ale usmát se a přejít takovou blbost? To umí jen správní muži. A platí to samozřejmě i naopak. 

Vždy budu opakovat, že ve dvou se to lépe táhne. 

Když jsem osazoval světové trhy

Nebyla to náhoda, to vím jistě, že naše produkty chtěli do všech koutů světa. Poháněla je láska. Žena vysílá energii jinou formou a je velmi důležitá. Když všichni zapli televizní noviny, my tehdy zapnuli naplno uvažování, kudy se vydat. Přemýšleli jsme a smáli se u toho. Ale také jsme brečeli a chtěli se prát s těmi, kteří nebyli fér k přírodě a obchodu.

Dejte partnerovi čas se zorientovat a veďte ho

Nebuďte arogantní, když to někomu nejde hned do hlavy. Vzpomeňte si, jak těžké pro vás může být vysloviti otorinolaryngologie. Nezvyšujte hlas, jen tím oddálíte báječný výsledek.

Vytvořte si domácnost snů kdekoliv na světě

Domácnost snů je podle mých zásad taková domácnost, kde je úsměv, skvělá a moderní hudba a věčné studium toho, co děláme. Pokud najdete něco, co vás během dne ohromí, hned to zavolejte vašemu partnerovi, nebo pošlete whatsappem. Udělejte to jakkoliv, ale podělte se.

Už samotné pozitivní myšlení má na business nevysvětlitelné výsledky. Často se nám stává, že když například stříháme vzorky krabičky nového produktu, tak jsou z ničeho nic větší objednávky na e-shopu. Samotné nadšení pro věc je více než štěstí. Štěstí je konstrukce všech činů. Rozhodně to není jednotný činitel, který se někde motá a občas přichází.

Co vám dá film před spaním? Já myslím, že maximálně sny, které jsou výsledkem posledních minut před spánkem. Když ale budete psát marketing na web, leták a dopisy obchodním parterům, budete se ve svých snech podobně jako Jack London v knize Tulák po hvězdách, dostávat ze svého těla a putovat.

Je to jen na vás. Já věřím a budu vždy prosazovat, že partner, kterého vedete a milujete, vám bude svítit i v cele poražených a dokáže vás naladit. Vysvobodí vás z kazajky a společně rozjedete firmu, která bude svými činy navždy měnit životy lidí k lepšímu. Pomoc lidem žít lépe by měl být první bod v myšlenkové mapě vašeho byznysu.

Zamilujte se, podělte o rady a přidejte se k pilným včelám a fungujícímu mraveništi. Buďte klidní a hlavně si pamatujte na slovo otorinolaryngologie. 

Ptáte se, co děláme? Prohlédněte si také www.stabla.cz

Související příspěvky